joi, 29 septembrie 2011

Scrisoare de la Mosu

              Craciunul este o sarbatoare magica, o sarbatoare ce ne umple sufletul de fericire, este sarbatoarea tuturor, atat a celor mici cat si a celor mari. In asteptarea Craciunului, poti crea micutilor tai (si nu numai) un moment unic de fericire si magie cu scrisoarea personalizata semnata de Mos Craciun! Imagineaza-ti zambetul si bucuria unui copil la primirea scrisorii pe care chiar Mos Craciun i-a trimis-o lui personal. Este scrisoarea adevarata, personalizata, iar plicul de la Polul Nord poarta stampila Mosului. Mosul poate scrie tuturor celor care au suflet de copil si doresc sa retraiasca emotia miracolului din seara de Ajun.
              Alege-ti  iubitul / iubita, sotul / sotia, prietenul / prietena, sora, fratele, mama, tatal, soacra , socrul ,verisorul , sau pur si simplu un sef care a crezut candva in Mos Craciun si trimite-i una din cele 5 modele de scrisori. Fa-i sa creada in spiritul Craciunului si dovedeste-le ca Mos Craciun chiar exista.

Detalii despre scrisore
             Va punem la dispozitie 5 modele de scrisori si 12 modele de texte din care va puteti alege. De asemenea daca doriti scrisoarea va putea contine si un text creat de dumneavoastra.Ne puteti trimite cat mai multe detalii despre persoana careia ii este adresata scrisoarea, ajutandu-ne astfel sa fie cat mai  personalizata.(nume.prenume.adresa.fapte bune facute de copii.note mici/mari la diverse materii.etc) Scrisoarea este format A4, din hartie cartonata, diverse culori la alegere(alb, roz,bleu...).

Detalii despre plic
             Va punem la dispozitie 3 modele de plicuri personalizate cu chipul lui Mos Craciun, stampila de la Polul Nord si numele , adresa destinatarului. Plicul personalizat va fi introdus  in alt plic, pentru a evita eventuale deteriorari pe timpul transportului.Plicul personalizat va ajunge la cel care il comanda, urmand ca acesta sa il inmaneze persoanei dragi cand considera ca este momentul potrivit.

Modalitati de plata
            Prin Posta Romana (plata in ramburs)- 12 lei scrisoarea +3 lei transport
            Pentru mun. Ramnicu Valcea  livrarea este gratuita

 Contact: e-mail: moscraciun54@yahoo.com. 
                 facebook: Scrisoare de la Mosu
                 nr telefon: 0766593277 

Model Scrisoare 1


Model Scrisoare 2

Model Scrisoare 3

Model Scrisoare 4

Model Scrisoare 5

Model Plic 1

Model Plic 2

Model Plic 3

Model Text Sot/Sotie 1

Model Text Sot/Sotie 2

Model Text Soacra

Model Text Prieten/Prietena

Model Text Mama

Model Text Iubita

Model Text Iubit

Model Text Copil 1

Model Text Copil 2

Model Text Copil 3

Model Text Copilt 4

Model Text Copil 5
              


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu